Híreink

Behavazódtunk

Szeszélyesen indul az idei április. Kicsit megkésve ugyan, mára virradóan a tél is visszamosolyog ránk és hagyománytisztelően meglocsolt minket.  Tegnap metszetettünk, ma havat lapátolunk.

2021

április 06

Megújult a weboldalunk!

Tisztelt Látogató! Örömmel értesítjük, hogy weboldalunk immár megújult külsővel és új tartalmakkal várja látogatóit. Remélem Ön is megannyi örömet talál benne, mint ahogyan mi.

2021

január 26

Legénybúcsú

Ilyen gyönyörűen sem kértek még a büfénkben semmit.

2020

szeptember 05

Fakidőlés

Néhány centiméterrel a testvérem mellett csapódott be a zuhanó fatörzs, én sem voltam messze a helyétől – meséli Varga Balázs, aki még mindig az események hatása alatt volt. A kemping tulajdonosa Varga József elmondta, az a legfelháborítóbb, hogy az egy órakor történt fakidőlés után hiába jelezték aggodalmukat a kiérkező erdészeti …

2020

február 19

Oda lett minden

Az április telet különösen megszenvedtük, nem is tudjuk hogyan lesz tovább. A természet soha nem látott pusztítást végzett a kempingben és környékén!!! Ilyet mi még nem láttunk! A nagy tömegű hó következtében kidőlt fák miatt borzasztó károkat szenvedtünk, az állapotok leírhatatlanok. Az összes házunk megsemmisült, vagy megrongálódott.  A több napos …

2017

április 20

rólunk mondták​

 • Eredetileg 3 éjszakát terveztünk de 4 éjjel maradtunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Tiszta, szép nyugodt hely. A 1.5 éves kislányom is imádta. Jövőre is visszamegyünk. Köszönünk mindent

  Noémi

 • Gyönyörű környezet, friss levegő, kedves házigazdák.. És nincs szúnyog.

  Jó hátizsákos turistáknak

  Rita

 • Bátran ajánlom mindenkinek!!
  Gyönyörű környezet, közvetlen barátságos tulajdonosok!
  Elvileg egy éjszakát állt szándékunkban ott tölteni, de kettő lett belőle! 
  Mindenképpen visszamegyünk!

  Edit

 • Igaz csak éjszaka volt, de gyönyörű környezetben, a vendéglátó is nagyon kedves! Egy negatívum a kislányom részéről: nem hozhatta haza Daisyt, a kutyát tehát mennünk kell még! Másnak is ezt ajánlom!!!

  Merci

 • Gyönyörű hely, családias hangulat, esténként tábortűz….
  El kell jönni megnézni, megtapasztalni..

  Erzsébet

 • Piękne miejsce, gospodarze bardzo mili.

  Arek

 • A szállás mesés helyen van, az erdő közepén, de csak pár percre a buszmegállótól. Az állatsereglet bűbájos, főleg Egyes, Kettes, a cicakutyák, meg Daisy, de van két páva is(!). Györgyi, Józsi, meg Dia hihetetlen jófejek; rengeteget nevettünk. A hangulat családias. Több emberrel is összebarátkoztunk. Szerintem 10-es!:)

  Ágnes

 • Imádni való ez a hely! Köszönjük!

  Zsuzsanna

Támogatási lehetőség

Kedves Vendégünk/Barátunk!

Az utóbbi években számos nehézséggel kellett szembenézzünk, kényszerűen háttérbe szorult a kemping fejlesztése, és közben öregebbek is lettünk egy picit. Fiatalodni már ugyan nem tudunk, viszont tele vagyunk tervekkel, ötletekkel és lelkesedéssel. Amennyiben jól érezte/érezted magad nálunk, szeretnéd ha megmaradna ez a mi kis hegyi oázisunk önállónak és még fejlődjön is, Ön/Te is tudsz segíteni!

Kérlek támogass minket a Patreon oldalunkon keresztül, hozzájárulva a kempingünk épüléséhez és szépüléséhez.

A támogatásod abban segít, hogy:

 • új vizesblokkokat építsünk
 • korszerűsítsük a melegvizes rendszereinket
 • és ne kapjunk áramütést

Amit itt költesz el, azt garantáltan a kemping megszépülésére fordítjuk!

Köszönjük a Nálunk töltött időt és a segítséged!

Patreon
PolandGermanEnglishHungary