Szálláslehetőségeink

minden feltétele adott egy remek kempingezésnek

Faház - 2 ágyas

Barátságos erdei faház, 1 hálótérrel, 2 db ággyal, egyszerű bútorzattal felszerelve. Az ágyak közötti szűk hely miatt sajnos pótággyal nem szerelhető fel.

Faház - 3 ágyas

Barátságos erdei faház, 2 hálótérrel, 3 db ággyal (pótágyazható), egyszerű bútorzattal szerelt. Két ágy található  lent, egy pedig a tetőtérben került elhelyezésre.

faház - 4 ágyas

Barátságos erdei, tetőtér beépítéses, 2 hálóteres faház 4 db ággyal, egyszerű bútorzattal felszerelve. 2 (+1) ágy található lent és 2 (+1) ágy kapott helyet a tetőtérben. Konnektor csatlakozó (230V) elérhető mind a földszintjén, mind a tetőtérben. Személygépkocsival a faház mellé lehet parkolni/állni, amely reményeink szerint még kényelmesebbé varázsolja az itt tartózkodást. A házikók részben hőszigeteltek és a kemping magasabban fekvő oldalán, közvilágítással ellátott területen várják a pihenni vágyó vendégeinket.

Sátorhely

A völgyben kialakított, természetes és vadregényes  környezetben biztosítunk sátorhelyet vendégeinknek. A camping méreteiből adódóan (2 ha) nem szükséges előre biztosítani/foglalni sátorhelyet, mivel szabad sátorhellyel folyamatosan a rendelkezésükre tudunk állni.

lakóautó beállók

Lakókocsival érkező vendégeink számára is tudunk parkoló helyet/beállót és áramellátást biztosítani.

vendégeink mondták

Eredetileg 3 éjszakát terveztünk de 4 éjjel maradtunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Tiszta, szép nyugodt hely. A 1.5 éves kislányom is imádta. Jövőre is visszamegyünk. Köszönünk mindent

Noémi

Gyönyörű környezet, friss levegő, kedves házigazdák.. És nincs szúnyog.

Jó hátizsákos turistáknak

Rita

Bátran ajánlom mindenkinek!!
Gyönyörű környezet, közvetlen barátságos tulajdonosok!
Elvileg egy éjszakát állt szándékunkban ott tölteni, de kettő lett belőle! 
Mindenképpen visszamegyünk!

Edit

Igaz csak éjszaka volt, de gyönyörű környezetben, a vendéglátó is nagyon kedves! Egy negatívum a kislányom részéről: nem hozhatta haza Daisyt, a kutyát tehát mennünk kell még! Másnak is ezt ajánlom!!!

Merci

Gyönyörű hely, családias hangulat, esténként tábortűz….
El kell jönni megnézni, megtapasztalni..

Erzsébet

Piękne miejsce, gospodarze bardzo mili.

Arek

A szállás mesés helyen van, az erdő közepén, de csak pár percre a buszmegállótól. Az állatsereglet bűbájos, főleg Egyes, Kettes, a cicakutyák, meg Daisy, de van két páva is(!). Györgyi, Józsi, meg Dia hihetetlen jófejek; rengeteget nevettünk. A hangulat családias. Több emberrel is összebarátkoztunk. Szerintem 10-es!:)

Ágnes

Imádni való ez a hely! Köszönjük!

Zsuzsanna

Partnereink

Támogatási lehetőség

Kedves Vendégünk/Barátunk!

Az utóbbi években számos nehézséggel kellett szembenézzünk, kényszerűen háttérbe szorult a kemping fejlesztése, és közben öregebbek is lettünk egy picit. Fiatalodni már ugyan nem tudunk, viszont tele vagyunk tervekkel, ötletekkel és lelkesedéssel. Amennyiben jól érezte/érezted magad nálunk, szeretnéd ha megmaradna ez a mi kis hegyi oázisunk önállónak és még fejlődjön is, Ön/Te is tudsz segíteni!

Kérlek támogass minket a Patreon oldalunkon keresztül, hozzájárulva a kempingünk épüléséhez és szépüléséhez.

A támogatásod abban segít, hogy:

  • új vizesblokkokat építsünk
  • korszerűsítsük a melegvizes rendszereinket
  • és ne kapjunk áramütést

Amit itt költesz el, azt garantáltan a kemping megszépülésére fordítjuk!

Köszönjük a Nálunk töltött időt és a segítséged!

Patreon
PolandGermanEnglishHungary